Dragomir: „Jucătorii nu pot să stea în ghete pe Dinamo. Trebuia să joace cu Steaua pe «Arena Naţional㻓

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele LPF Dumitru Dragomir a declarat că antrenorul echipei Dinamo, Liviu Ciobotariu, se lasă influenţat prea mult de unii dintre jucătorii săi, precizând că nu trebuia să accepte propunerea acestora de a disputa meciul cu Steaua pe stadionul din Şoseaua "Ştefan cel Mare". Acesta a spus că Dinamo va câştiga titlul în acest sezon dacă nu va face transferuri, iar dacă roş-albii vor un jucător atunci să îl aducă doar pe

"Faptul că Dinamo este pe primul loc i se datorează lui Ciobotariu în proporţie de 100 la sută. E cuminte, e serios, atât doar că se lasă poate prea mult influenţat de unii jucători. El nu trebuia să admită ca meciul cu Steaua să se joace pe Dinamo. El trebuia să îl convingă pe Badea şi Săvulescu să joace pe Arena Naţională când ştia că nu a făcut niciun joc bun în Ştefan cel Mare. N-au făcut pentru că e tensiunea mare. Jucătorii lui Dinamo au vrut să joace în Ştefan cel Mare cu Steaua şi erau să piardă campionatul. Dacă eram conducător acolo nu îi lăsam, direct pe Arena Naţională mă duceam cu ei la meciul ăla. Pe Dinamo vin 20-30-50 de spectatori şi se aude numai grupul ăla cum îi înjură pe jucători. Dar când joci în faţa la 30-40.000 de oameni grupuleţul ăla nu se mai aude. La Dinamo nu e linişte din cauza unora din galerie. Până nu dizolvă grupul infracţional al galeriei nu fac nimic. Jucătorii nu pot să stea în ghete pe Dinamo. Oricât eşti de puternic, dacă îţi zice unul din tribună de mamă, de nevastă, de copil, îţi pierzi controlul, nici nu mai ai chef de fotbal", a explicat preşedintele LPF.

 "Fugiţi cu neamţul vostru de la Dinamo. Să îl ia pe Chipciu că e român, pe Sânmărtean, pe Curelea, iar dacă vor străin să-l ia pe Eric. Dinamo dacă nu face transferuri ia campionatul. Şi acum în iarnă, dacă face totuşi transferuri, să-i ia pe Eric, atât. Unul singur să ia, pe Eric", a adăugat Dumitru Dragomir.

"Borcea nu mai este supărat pe mine, dar nu prea mai vorbeşte cu mine. Îl are acum pe naşi-su, are alţi oameni cu care se conversează, cu mine mai puţin. Să nu credeţi că Borcea e departe de echipă chiar dacă e în America"

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite