Dragomir: "Suma pe drepturile de televizare se va dubla în 2011!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dumitru Dragomir s-a declarat mulţumit de anul sportiv 2010. Preşedintele LPF vede România ca având probleme numai în câteva arii: "Sportul românesc este pe o cale greşită de 20 de ani. Nu avem bani, nu avem infrastructură, nu avem sprijin politic. În momentul în care sportul va intra in primele 10 priorităţi ale guvernării, atunci lucrurile ar putea sta altfel. Avem tineri care nu ştiu să meargă pe străzi, suntem o ţară de h

Mitică este însă optimist şi transparent când vine vorba de negocierile ce vor urma pentru televizările Ligii I, sezonul 2011: "Mă gândesc că această sumă s-ar putea dubla. Licitaţia propriu-zisă va avea loc in martie (nr. 2011), Îi aşteptăm pe toţi cei interesaţi. Totul va fi deschis, la vedere, vor fi caiete de sarcini. Cine plăteşte mai mult, va transmite campionatul intern. Fotbalul este în continuare foarte urmărit la noi in ţară, naşte multe pasiuni. Vom avea o mărire de cel puţin 10% pentru drepturile tv, ascultaţi ce vă spun".

"Timişoara, Oţelul, Vaslui şi Steaua, în această ordine" sunt, în viziunea preşedintelui Ligii favoritele ca câştigarea titlului. "După parerea mea, la capitolul fizic s-a mai umblat în ultima perioadă, suntem mult mai bine. Din punctul meu de vedere, psihicul este cel care ne trage rău de tot in jos. Aici este problema fotbalului românesc", a precizat Dragomir, încercând să găsească explicaţia căderilor pe final ale echipelor noastre.

Naţionala stă însă mai bine: "Îi batem dom'le pe Bosnia şi la ei şi la noi. Luăm şase puncte. După, vom vedea ce va mai fi în preliminarii". "Mutu este Mutu, indiferent de ceea ce a făcut sau nu a făcut. România are mare nevoie de un jucător de certă valoare cum este el", a încheiat Dumitru Dragomir în interviul acordat pentru hotnews.ro, conform prosport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite