Dragomir: „Îmi pare rău, n-avem ce face. Stanca şi Martinovici nu pot scăpa de suspendare!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Scene șocante la meciul Petrolul - Steaua
Scene șocante la meciul Petrolul - Steaua

Preşedintele LPF, Mitică Dragomir, a afirmat că jucătorii Stelei, care au intervenit în forţă asupra huliganului care l-a lovit pe Galamaz, vor fi suspendaţi de Comisia de Disciplină. "Stanca şi Martinovici nu pot scăpa de suspendare", a spus Dragomir.

Antrenorul stelei, Ilie Stan, crede că o decizie normală ar fi ca jucătorii să nu fie suspendaţi pentru incidentele din meciul cu Petrolul.

"Martinovici şi Stanca şi-au apărat viaţa, nu ar trebui să fie suspendaţi. Normal ar fi ca jucătorii să nu fie suspendaţi. Să ştiţi că Martinovici e un om de echipă. Jucătorii au fost supăraţi ca au jucat bine în prima repriză şi s-a terminat aşa.

I-am lăsat liber astăzi, special pentru că nu au avut pauză de cînd am venit eu la echipă şi de mîine vom vedea ce strategie vom adopta pentru meciurile următoare", a spus Ilie Stan, conform gsp.

Martinovici şi Stanca au fost eliminaţi de către arbitrul Robert Dumitru în partida de la Ploieşti (2-0) din cauza că l-au lovit pe agresorul lui Galamaz, care a primit un pumn de la suporterul intrat pe teren în minutul 45.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite