Dragomir: "Eu aş vrea ca Steaua să joace cu Manchester City"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dumitru Dragomir
Dumitru Dragomir

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat miercuri că ar fi dorit ca adversarul Stelei în 16-imile de finală ale Ligii Europei să fie Manchester City, deoarece pe Manchester United a văzut-o deja cu Oţelul în Liga Campionilor, însă "cetăţenii" nu vor fi capi de serie, la fel ca "roş-albaştrii".

Întrebat la Sport.ro cum comentează afirmaţia patronului stelist Gigi Becali, care a declarat că vrea ca echipa Steaua să o întâlnească pe Manchester United în 16-imile de finală ale Ligii Europa, Dragomir a spus: "Eu aş prefera Manchester City, am văzut-o pe United aici, vreau să o văd şi pe City".

Şeful LPF a lăudat evoluţia Stelei în meciul cu AEK Larnaca, scor 3-1, remarcându-i pe Brandan, Latovlevici, Bourceanu şi în special pe Nikolici, autorul a două goluri.

"M-am simţit român adevărat când am văzut comportamentul tribunelor. Ce frumos este când sunt oameni civilizaţi şi când echipa a jucat bine şi s-a calificat! Larnaca nu e echipă rea, are jucători aduşi din Olanda, are un antrenor bun. Dar Stan a ghicit bine echipa, e un antrenor serios. A mers pe mâna lui Nikolici, care m-a încântat şi pe mine. Este un jucător tânăr şi dacă se încadrează bine la Steaua, ar trebui luat. Nu trebuie să mai faci experimente, mergi pe mâna lui. E un jucător de travaliu, un jucător de forţă, se luptă, sare la cap, se bate cu fundaşii centrali. Face mai mult de un milion de euro, dar pentru România cam ăsta-i preţul. Mi-au mai plăcut Latovlevici, Bourceanu şi Brandan", a afirmat Dragomir.

Echipa Steaua Bucureşti s-a calificat în 16-imile de finală ale Ligii Europa, după ce a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (0-0), cu formaţia cipriotă AEK Larnaca, în ultima etapă a Grupei J, iar Maccabi Haifa a fost învinsă de Schalke 04, cu scorul de 3-0. Golurile steliştilor au fost marcate de Rusescu '55 din penalti şi Nikolici '70, '85, în timp ce pentru ciprioţi a înscris Gorka Pintado, în minutul 61.

Steaua nu va fi cap de serie la tragerea la sorţi a meciurilor din 16-imile de finală ale Ligii Europa, deoarece a terminat pe locul secund în grupa J, şi ar putea întâlni în această fază echipe precum Manchester United, FC Porto, FC Valencia sau Ajax Amsterdam, informează AFP.

Cele 32 de echipe calificate în 16-imile de finală ale Ligii Europa, 24 din grupe şi alte opt venite din Liga Campionilor, vor fi împărţite în două urne valorice. Cele 12 câştigătoare ale grupelor Ligii Europa şi primele patru formaţii în funcţie de coeficientul UEFA care vin din Liga Campionilor vor fi capi de serie.

Tragerea la sorţi este programată vineri, de la ora 14.00.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite