Dragomir: "Craiova va scăpa de acest cancer care o conduce"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dumitru Dragomir a vorbit la GSP TV despre starea arbitrajului românesc. Acesta consideră că sunt unii arbitri care ar trebui să primească pedepse mai mari. Totodată, preşedintele Ligii este mulţumit de nivelul campionatului intern şi crede că singurul vinovat pentru starea Craiovei este chiar patronul echipei, Adrian Mititelu

"Drăgănescu, care a îndurat o măsură foarte aspră, a greşit doar 10% din cât au greşit alţii şi care nu păţesc nimic. Eu cred că nu Vasile Avram este de vină, ci slaba pregătire a arbitrilor. Dacă "centrali" avem vreo şapte, tuşieri nu avem nici unul. Campionatul nostru este destul de echilibrat valoric. Nu este la nivelul Germaniei, Italiei sau Spaniei, dar de la locul 8 echipele sunt apropiate valoric", a spus Dragomir.

Preşedintele Ligii s-a referit şi la starea Universităţii Craiova, singurul vinovat după părerea lui Dragomir fiind Adrian Mititelu: "Cred că mai devreme sau mai tîrziu, Craiova va scăpa de acest cancer căruia i se zice Adrian Mititelu. El nu mai are pe nimeni la care să apeleze, care să îl ajute. Trebuie să îşi pună o întrebare despre aceste lucruri".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite