Dragomir: "Craiova era ca Sion. Pierdea tot pe linie sportivă! Mititelu a fost învăţat bine, dar n-a putut să-şi ţină gura!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dumitru Dragomir
Dumitru Dragomir

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a vorbit încă o dată despre scandalul dintre Adrian Mititelu şi toată conducerea fotbalului românesc. cu ROAF-ul în mână, "Corleone" a părut invincibil într-un interviu acordat la Dolce Sport.

"Noi l-am dat în judecată pentru falsul pe care l-a făcut cerându-ne bani pentru o societate care nu exista şi pentru că i-am dat bani lui în loc să-i dau la fisc. L-am ajutat în 2008 pe Mititelu cu 100.000 de euro pentru că aşa am crezut că e moral şi legal. Dacă nu-l ajutam, Craiova nu mai putea juca. N-am plătit două luni salariile la LPF pentru că mi-a promis că mi-i dă înapoi, dar nu i-am văzut nici acum", crede preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal.

Acesta recunoaşte însă că în cadrul vizitei la DNA a fost pus în dificultate de o întrebare a procurorilor, dar ulterior s-a documentat şi acum are răspunsul.

"Procurorul de la DNA m-a întrebat de ce n-am făcut imediat Adunare Generală pentru a vedea dacă excluderea este legală sau nu. Noi încălcam statutul şi regulamentul dacă exlucdeam Craiova într-o Adunare Generală Extraordinară şi de aceea am aşteptat un an. La regulament scrie că Adunarea Generală se desfăşoară o dată pe an şi cum fusese una deja, trebuia să aşteptăm un an. Asta a fost toată povestea. Mititelu avea două căi de acces: la TAS şi în Civil. N-a făcut niciuna dintre acestea şi a mers în penal, la DNA, pentru a pune presiune pe Adunarea Generală. A fost învăţat de nişte avocaţi deştepţi să facă asta, dar el n-a fost în stare să-şi ţină gura. Craiova e ca Sion. Aşa cum Sion a pierdut tot pe linie sportivă, aşa pierdea şi Craiova", a afirmat Dumitru Dragomir la Dolce Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite