Dragomir: "Am văzut în sfârşit o intervenţie în forţă a Jandarmerie"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şeful LPF este mulţumit de modul în care au reacţionat forţele de ordine la meciul din Giuleşti.

"Vinovaţi sunt cei de la poartă, nu jandarmii pentru că nu ei controlează. În sfârşit, cred că se vor mai linişti apele, deja am văzut în sfârşit o intervenţie în forţă a Jandarmeriei. Rapidul nu riscă nimic, nu poţi sancţiona niciuna dintre echipe după un astfel de meci. Ar fi trebuit ca Jandermeria sa se implice la controlul suporterilor" , a spus Dumitru Dumitru Dragomir, conform sport.ro.

Meciul dintre Rapid şi Steaua Bucureşti, contând pentru sferturile de finală ale Cupei României, a fost întrerupt timp de opt minute, în prima repriză, la scorul de 0-0, după ce fanii stelişti au aruncat cu zeci de petarde în teren şi înspre tribuna oficială a stadionului "Valentin Stănescu".

În minutul 11 al partidei, suporterii stelişti au început să arunce cu petarde, torţe, scaune şi beţe de la steaguri pe teren, arbitrul Alexandru Tudor luând decizia de întrerupere a meciului.

Jucătorii formaţiei Steaua au mers în dreptul sectorului ocupat de fani, pentru a le cere să nu mai arunce cu petarde, iar ulterior au intervenit forţele de ordine, care i-au evacuat pe fanii stelişti pe la Peluza I. Mulţi dintre susţinătorii echipei Steaua au fost loviţi de jandarmi în timpul evacuării.

Meciul s-a reluat după aproximativ opt minute de la întrerupere.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite