Dragomir: "Văd pe Steaua, Rapid şi Vaslui în primăvara europeană"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat că echipele româneşti din grupele Ligii Europa, Steaua, Rapid şi FC Vaslui, se vor califica în primăvara europeană şi alături de Oţelul Galaţi vor aduce 15 puncte la coeficientul UEFA al României.

"Toate echipele vor juca bine, inclusiv Galaţi. Ideal ar fi să facem vreo 25 de puncte ca peste doi ani să fim iar în Liga Campionilor. Eu văd şi pe Vaslui în primăvara europeană. Zic că facem mai mult de 15 puncte în această toamnă", a spus Dragomir dar şi-n cazul în care echipele noastre ar câştiga toate meciurile din grupe ar obţine pentru coeficientul ţării 8 puncte.

"Un meci nu seamănă cu altul, o să vedeţi ce bine va juca Steaua, se va mobiliza altfel. Dacă iei jucători de la echipe retrogradate, te duci către retrogradare, dacă iei jucători din Liga a II-a, te duci către Liga a II-a, iar dacă iei jucători de Liga Campionilor, te duci către Liga campionilor. Asta e din experienţa mea de viaţă. Steaua este o echipă grea, unde trebuie să ai un moral de competiţie mare, trebuie să fii un tip tare. Patronul de aia îi plăteşte ca să-i mai şi critice. Ei au venit după bani, ăsta e capitalismul, cine nu se adaptează, suferă. Aşa e peste tot în lume", a mai spus Dragomir.


Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite