Dragomir: "Strategia celor de la Dinamo a fost foarte proastă"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dumitru Dragomir
Dumitru Dragomir

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat că decizia conducerii FC Dinamo de a disputa derbiul cu Steaua pe stadionul din Şoseaua Ştefan cel Mare şi tactica adoptată de antrenorul Liviu Ciobotariu au fost extrem de proaste, informează Sport.ro.

Oficialul LPF consideră că derbiul ar fi trebuit să se joace pe Arena Naţională: "Dinamo a pierdut cu Steaua totuşi, ce Dumnezeu... După părerea mea, după felul în care au pregătit acest meci, prin faptul că s-a jucat pe Dinamo, prin ceea ce s-a întâmplat pe teren, ştiam că dinamoviştii vor capota. Strategia a fost foarte proastă, inclusiv tactica. Nu poţi să joci cu un singur mijlocaş. Restul erau mâini moarte. Greu de tot. Şi Cătălin Munteanu a fost mână moartă, iar fundaşii laterali nu au ajutat atacul deloc. Dinamo nu joacă bine acasă de ani de zile. În momentul în care nu îi dai spaţii, Dinamo nu poate să joace".

Dumitru Dragomir a apreciat valoarea celor doi antrenori, precizând însă că Ciobotariu ar fi trebuit să adopte o altă tactică la derbi. "Nu se poate spune că Ilie Stan a rupt gura tutoror. E un antrenor serios, bun, dar şi Ciobotariu e un tehnician serios, numai că de data asta trebuia să adopte altă tactică", a mai spus Dragomir.

Echipa Steaua Bucureşti a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 3-1 (1-1), formaţia Dinamo Bucureşti, în derbiul etapei a XVI-a a Ligii I, aceasta fiind prima înfrângere a "alb-roşiilor" pe teren propriu în actualul sezon. Golurile învingătorilor au fost marcate de Raul Rusescu '22, '59 şi Mihai Costea '90+2, în timp ce pentru gazde a înscris Marius Niculae, în minutul 20, din penalti.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite