Dragomir: "Pentru Steaua e greu să mai prindă locul întâi!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dumitru Dragomir
Dumitru Dragomir

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, crede că cei din Ghencea nu au şanse la titlu deşi au transferat mulţi jucători. În plus, el a analizat şi situaţia lui Dinamo şi a explicat motivul pentruc are Borcea nu va pleca.

"Steaua are timp în care poate să-şi ordoneze jucătorii. Va avea de jucat multe meciuri amicale. Steaua s-a întărit prin aducerea lui Chiricheş, Chipciu şi Pârvulescu. Politica actuală a Stelei este excepţională. A luat jucători la care nu poată să piardă bani la ei. Dacă vor avea linişte, vor avea şi performanţă. E greu să mai prindă locul întâi, dar dacă îi bate pe toţi, e posibil." a spus Dumitru Dragomir la Sport.ro.

"Porumboiu mai bine moare decât să dea drumul la jucători de valoare. Nu o să îi dea drumul lui Wesley, el vrea să facă performanţă." a mai spus preşedintele LPF.

"Borcea nu iese din niciun acţionariat. El se identifică cu Dinamo. Badea nu poate să şi-l facă duşman pe Borcea. Atunci o să piardă bani cred nu o să-i recupereze nici în 20 de ani. E vorba de bani şi de orgolii la mijloc. Săvulescu vrea să pună batista pe ţambal, iar Borcea se identifică cu Dinamo, e indispensabil. Eu am o impresie bună despre Badea, sunt sigur că va linişti lucrurile. Dacă va fi aşa grav, atunci mă implic chiar eu" a explicat acesta situaţia de la Dinamo.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite