Dragomir: "Dacă aş fi la Steaua, aş face orice să mă întorc în Ghencea"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat, marţi, că dacă ar fi conducător la FC Steaua, ar face orice ca echipa să revină pe stadionul din Bulevardul Ghencea pentru a putea obţine la finalul sezonului calificarea într-o cupă europeană.

"Dacă aş fi la Steaua aş face orice să mă întorc în Ghencea ca să pot să prind o cupă europeană. Aşa este greu, pentru că joacă toată meciurile în deplasare. Oricât de bună e echipa te prinde oboseala, e greu. În mod normal, cei de la minister ar trebui să le dea staidonul ăstora de la Steaua şi să le spună să răspundă de el. Mai dă şi 5 hectare de teren pentru parcare şi atunci acolo s-ar face un stadion competitiv", a spus oficialul LPF.

În ceea ce îl priveşte pe Ilie Stan, Dragomir a afirmat că acesta va rezista până la sfârşitul campionatului în funcţia de antrenor al echipei Steaua şi cu rezultate proaste. "Ilie Stan rezistă până în vară şi dacă are rezultate bune şi dacă are rezultate proaste. E om serios, garantez pentru el, e un bun antrenor", a adăugat Dragomir.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite