Dragomir: "Nu-l schimbă Gigi pe Ilie Stan până în vară"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dumitru Dragomir
Dumitru Dragomir

Şeful LPF, Dumitru Dragomir, a vorbit despre meciul Stelei cu Twente, situaţia lui Ilie Stan şi proiectul Cupei Ligii.

"Dacă nu le dau spaţii olandezilor şi dacă aleargă de două ori mai mult ca ei, pot face o figură frumoasă. Ca valoare, Twente este peste Steaua. Mă îndoiesc că schimbările din echipă pot schimba ceva dar sper să le iasă.

Nu-l schimbă Gigi pe Ilie Stan până în vară. Twente are aria de selecţie din toată oamenirea la copii. Ei dacă află că în Costa Rica este un puşti de 12 ani super-talentat, trimit 4-5 scouteri să-l vadă, dau 500.000 pe el şi apoi îl vând cu 10-15 milioane, asta e diferenţa", a spus Dragomir la Dolce Sport.

... despre “Dosarul transferurilor”: "Procuratura poate să ceară ce vrea, nici pentru crimă nu se mai dă 20 de ani. Ce au făcut ei e infim, nu se poate aşa ceva".

...despre Cupa Ligii: "E momentul întineririi la Ligă. O să vină şi timpul meu, mult nu mai stau. Deocamdată să-mi termin mandatul ăsta, mai am un an şi ceva. Împreună cu Mircea Sandu vreau să dăm drumul la Cupa Ligii, iar câştigătoarea să meargă în Europa League. Trebuie să ne aliniem la ce are Europa mai frumos. Gândiţi-vă că se mai întâlnesc Rapid - Steaua, Rapid – Dinamo încă o dată, în afară de campionat".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite