Dragomir: "Mutu va scăpa cu trei luni!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dumitru Dragomir
Dumitru Dragomir

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat, vineri, că Adrian Mutu, depistat pozitiv la un control antidoping, va putea obţine o suspendare cuprinsă între 3 şi 6 luni, în cazul în care i se vor acorda "circumstanţe atenunante".

"Ferească Dumnezeu, Mutu a avut ghinion. Ce să faci acum? Acum nu s-a mai drogat. A luat pastile să slăbească, săracul. Poate nu a ştiut, i se putea întâmpla oricui. Eu cred că sigur va fi suspendat, dar între 3 şi 6 luni. E adevărat că minim e un an, dar dacă ai circumstanţe atenunante pedeapsa poate fi mai mică. Eu cred că mai are şanse să revină în fotbal, nu e terminată cariera lui. Trebuie oricum să aşteptăm şi testul doi, ca să vedem cum va ieşi. Eu spun în felul următor, fără un avocat deştept şi fără un profesor de medicină care să explice ce s-a întâmplat, nu poţi să scapi", a declarat Dragomir.

Şeful LPF, care ocupă şi funcţia de vicepreşedinte al FRF, a comentat informaţiile din presă, potrivit cărora oficiali din federaţie ar fi ştiut că Mutu ar mai fi luat substanţe interzise:
"E o tâmpenie. Apar multe tâmpenii acum. Mă aştept să apară şi că i-a dat Mama Omida medicamente lui Mutu. Cum adică, nu l-a chemat Lucescu pentru că ar fi ştiut că e dopat? Păi a fost chemat la naţională, a jucat la el, cum nu? L-a chemat şi a jucat".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite