Dragomir: "Mircea Sandu a retrogradat Gloria Bistriţa cu lacrimi în ochi!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Sandu și Mitică Dragomir
Mircea Sandu și Mitică Dragomir

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, îl susţine pe Mircea Sandu după ultimul scandal conform căruia soţia "Naşului" l-ar fi împrumutat pe Jean Pădureanu cu 400.000 de euro.

"Din punct de vedere moral mi se pare normal că l-a ajutat Mircea Sandu, însă cînd au fost problemele de la club nu a ţinut cont de prietenie.

Jean Pădureanu a plătit mai mult decît jumătate din datorie. Noi toţi făceam chetă şi îi dădeam 70.000 de euro dacă am fi ştiut că are nevoie. Pădureanu a fost lucrat de cei din Comisia de Licenţiere. Cu lacrimi în ochi l-a scos Mircea Sandu pe Jean Pădureanu din prima Ligă

Ceea ce a făcut Mititelu este un fals foarte greu de depistat. Universitatea Craiova este din 2007 în insolvenţă. Mititelu a luat bani din dreputurile TV, dar a uitat să plătească salariile. Noi am trimis banii pentru a fi plătite salariile. Mititelu a înşelat de două ori Fiscul, LPF şi FRF.

Pe Mititelu l-am ajutat în 2008 să joace în prima Ligă, am împrumutat cu peste 100 de mii de euro echipa Universitatea Craiova să rămînă în prima divizie. Banii i-am oprit din drepturile TV ale Ligii", a declarat Dragomir într-o conferinţa de presă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite