Dragomir: "Chiar dacă MM şi Cîrţu nu se iubesc, să pună batista pe ţambal!'"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mitică Dragomir spune că Mihai Stoica trebuie să reflecteze serios asupra venirii lui Sorin Cîrţu la Steaua şi să rămână la club. De asemenea, Dragomir îl apreciază pe "Sorinaccio" şi spune că e singura variantă viabilă pentru Steaua în acst moment.

"Le fac o recomandare: chiar dacă nu se iubesc, să pună batista pe ţambal. Îl rog pe domnul Stoica să refleteze asupra acestui fapt. Nu au nicio treabă, unul răspunde de echipă, celălalt de management. După părerea mea... eu îl ştiu băiat inteligent pe Stoica şi cred că are inteligenţa necesară să facă pace cu dracul până trece puntea.

Ca fotbalist, Cîrţu a fost genial. Valoarea lui nu stă în faptul că a spart un geam cu piciorul. E antrenor bun Cîrţu. El poate să lucreze şi cu Becali, şi cu Stoica. Trebuie doar puţină înţelegere. Dacă l-au sacrificat pe Lăcătuş, altul, în ţară, în afară de Piţi, Halagian sau Cîrţu, nu văd niciunul cu o mână forte, care să vină la Steaua. Dacă Sorin Cîrţu aduce echipa în primele trei locuri şi câştigă Cupa României sau doar câştigă Cupa, va fi o performanţă, în condiţile în care se află Steaua acum", a spus Dragomir la Sport.ro.


Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite