Dragomir: "Etapa a 18-a se joacă, nici nu s-a discutat amânarea ei"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dumitru Dragomir
Dumitru Dragomir

Preşedintele LPF Dumitru Dragomir a declarat că etapa a XVIII-a, prima a returului Ligii I, se va disputa la sfârşitul acestei săptămâni, aşa cum a fost programată iniţial, precizând că în şedinţa de astăzi a Comitetului Executiv al FRF nu s-a discutat amânarea acesteia.

"Etapa a XVIII-a se joacă. S-a decis o dată, ce să amânăm? Păi acum ce facem, anulăm ce a aprobat Comitetul Federal (n.r. - Comitetul Executiv al FRF)? Nu. E program stabilit, se respectă. În Comitetul Federal de azi nici măcar nu s-a discutat amânarea", a menţionat Dragomir.

Oficialul LPF a explicat că niciun club din Liga I nu a solicitat oficial disputarea etapei a XVIII-a în primăvara anului viitor. "Nu a cerut nimeni nimic oficial. Ce, vremea e bună, pentru ce să mutăm? Au fost declaraţii, dar eu mă iau după declaraţii? Niciun club nu a trimis nicio solicitare scrisă pentru amânarea etapei", a adăugat Dumitru Dragomir.

În ultimele săptămâni mai mulţi conducători de cluburi şi fotbalişti au declarat că ar dori mutarea etapei a XVIII-a a Ligii I din cauza condiţiilor meteo nefavorabile. Prima etapă a returului se va desfăşura pe parcursul a cinci zile între 16 şi 20 decembrie.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite