Dragomir: "La Dinamo nu prea există valoare şi nici bani, în rest totul este în regulă"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dumitru Dragomir
Dumitru Dragomir

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir a afirmat, marţi, că la FC Dinamo nu prea există valoare şi nici bani, precizând ironic că "în rest totul este în regulă".

Întrebat dacă se aştepta la schimbul dur de replici dintre Cristian Borcea şi actualul acţionar, Ionuţ Negoiţă, oficialul LPF a răspuns: "Eu mă aştept la orice, mă aştept să scoată şi pistoalele. S-au mai văzut dintr-astea. Sunt în plin scandal acum. De altfel, la Dinamo scandal este de ani de zile. La Dinamo nu prea există valoare şi nici bani, în rest totul este în regulă".

Dragomir nu crede însă într-o revenire a lui Cristian Borcea în acţionariatul FC Dinamo. "Nu mă bag eu în discuţiile celor de la Dinamo. Am văzut acum că au început să se lovească unul pe altul. Aşa e la fotbal. Nu văd însă o revenire a lui Borcea la Dinamo. Poate să cumpere el când ar lua-o valul pe Dinamo, dar nu cred, pentru că cei trei acţionari de acum sunt puternici financiar", a precizat Dragomir. În ceea ce îl priveşte pe antrenorul Dario Bonetti, Dragomir a explicat că acesta are rezultate bune ţinând cont de lotul pe care îl are la dispoziţie. "Bonetti dacă are ceva rezultate rezistă, dacă nu, la iarnă pleacă. O să reziste până la iarnă pentru că la Dinamo nu au bani să aducă pe altul. Apoi, Bonetti cu echipa pe care o are Dinamo are rezultate destul de bune", a spus preşedintele LPF.

El a adăugat însă că Bonetti trebuie să îşi controleze comportamentul pentru că gesturi huliganice, precum cel făcut la meciul cu Astra Ploieşti din etapa precedentă, îi pot aduce sancţiuni din partea comisiilor LPF. "Bonetti trebuie să răspundă şi el la provocări, problema este când intră în lucruri huliganice. Să arăţi degetul care ştim ce înseamnă şi le mai şi răspunzi cu aceleaşi cuvinte... atunci intri sub incidenţa regulamentelor Ligii şi tragi ponoasele. Poate fi amendat, normal. Şumudică a făcut cam la fel, dar a arătat gestul în jos. Problema este când arăţi clar", a explicat preşedintele LPF.

Stickerele anti Sandu și Dragomir au împânzit orașul
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite