Dumitru Dragomir: "Cred că sunt vreo nouă cluburi care nu-l mai vor pe Ion Crăciunescu"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat, la GSP TV, că sunt opt sau nouă cluburi care nu îl mai vor pe Ion Crăciunescu la conducerea Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA) şi că această situaţie va fi probabil discutată în Adunarea Generală din 9 iulie.

Întrebat dacă "sunt cluburi care au trimis astfel de solicitări la Ligă", Dragomir a răspuns: "Da, vreo nouă. Nu e treaba mea, dar cred că sunt vreo nouă. Opt-nouă, habar n-am. Habar n-am, nu ştiu. Nu ştiu din partea cui a venit asta (n.r. - varianta cu un conducător străin) dar eu nu mă implic în această chestie. N-am niciun punct de vedere dar pe mine m-au ales cluburile şi trebuie să fiu de partea cluburilor. Nu ştiu, cred că ridică ei problema în Adunarea Generală a Ligii, din 9 iulie. Sunt mulţi care sunt indignaţi, eu cum deschid discuţia îi opresc, pentru că nu e treaba mea. Ei sunt Liga, eu sunt numai preşedintele Ligii. În momentul când sunt 9-10 eu trebuie să fiu diplomat şi să stau în banca mea. Nu ştiu celelalte cluburi ce fac. Vine şi Mircea Sandu la Adunarea Generală a Ligii şi acolo vom vedea".

Dragomir a precizat că ceea ce îl pune pe gânduri este faptul că multe cluburi importante doresc acest lucru. "Acum nu pot să-l scot pe Crăciunescu vinovat sută la sută de arbitrajul prost din România, că am avut diferend cu el, asta este altceva, dar de aici şi până la a-i face rău lui Crăciunscu nu îmi cunoaşteţi caracterul... Dacă sunt în unanimmitate execut exact ce îmi spune Adunarea Generală, dacă sunt de exemplu 8, 9 ,10 atunci stau în banca mea şi îi las să facă ce doresc, pentru că aşa este sănătos din partea unui conducător, să nu se bage când este un război ca ăsta. Pe mine mă pune pe gânduri că sunt multe cluburi din astea, care sunt din prima jumătate, exceptând poate pe CFR Cluj cam toate sunt", a afirmat el.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite