Dragomir: "Craiova a jucat un an pe fals şi a luat 1.500.000 de euro. Cerem banii înapoi!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dumitru Dragomir îl acuză pe patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, de fals şi uz de fals. Oltenii sunt datori un milion de euro după ce au luat banii din drepturile TV pe un document prin care au demonstrat că echipa din Bănie a luat licenţa dar şeful LPF contestă actele prezentate de oficialii echipei.

 "Mititelu a făcut numai prostii. Craiova a jucat un de zile pe fals. A luat un milion şi jumătate de euro din partea Ligii pe un document fals. Noi acum aşteptăm să facă juriştii dosarul şi vom cere să se înapoieze banii.

 Aceşti bani îi voi împărţi celorlalte cluburi. Nu se întâmplă asta din răzbunarea mea, am atâta minte încât să nu mă răzbun.De când sunt eu la Ligă, tot se fac speculaţii în fiecare an sunt dat afară. Comisiile, dacă nu vor respecta regulamentul, le schimb. Cine greşeşte este dat afară.

Am avut vineri o întâlnire cu preşedintele sindicatelor, domnul Costin, şi am avut o înţelegere faţă de comisii. Vor fi super paritare, aşa cum cere UEFA. Cine se va implica la comisii, nu vor fi condamnaţi numai de procurori, ci de toată ţara. Eu n-am să mă implic niciodată", a declarat Dumitru Dragomir la gsptv.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite