Dragomir către Crăciunescu: "Ce dracu', Ioane, ai fustă scurtă să te satisfac?"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dumitru Dragomir
Dumitru Dragomir

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, şi şeful CCA, Ion Crăciunescu, au discutat duminică seară, al Digi TV, în contradictoriu pe tema arbitrajelor din Liga I.

"Noi judecăm în funcţie de regulamentul pe care îl aprobaţi dumneavoastră. Dacă sunt arbitri care fură, spuneţi-mi şi-i dau imediat afară. Spuneţi că în etapa asta s-a greşit, în opt etape din nou, dar luaţi etapele ca în Caragiale, două greşeli de acum, una de acum două etape. Aţi văzut vreun arbitru în lumea asta care să nu greşească?", i-a spus Crăciunescu lui Dragomir.

"Dă-i tu cui vrei lecţii, mă, nu mie! Dă-le lecţii arbitrilor tăi! Domnule, în ţara asta vinovaţi sunt cei care fac ceva de bine. În rest, ăia care ţipă mai tare nu sunt de vină", a replicat preşedintele LPF.

Cei doi au continuat să-şi susţină părerile. În timp ce Crăciunescu vorbea cu dumneavoastră, Dragomir îi răspunde cu "Ioane".

"Adică sunt două greşeli uriaşe pe etapă şi tu spui că avem arbitraj de calitate?", a spus Dragomir, iar preşedintele CCA a replicat: "Domnule Dragomir, satisfaceţi-mă şi pe mine şi spuneţi-mi doi jucători sau antrenori care n-au greşit".

Preşedintele LPF a reacţionat: "Ce dracu', Ioane, ai fustă scurtă să te satisfac?", fiind din nou atenţionat de Crăciunescu: "Haideţi să nu coborâm discuţia la un astfel de nivel".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite