Două milioane de euro, degeaba

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şefii dinamovişti plătesc sume colosale pentru salariile unor jucători care nu sunt folosiţi de Andone. Concluzia? Vor să renunţe la ei. După ce, zilele trecute, Borcea le-a redus salariile angajaţilor, în frunte cu Dinu şi cu Prunea, acum se face curăţenie şi la echipă.

Dinamoviştii încearcă să reducă la maximum cheltuielile şi au analizat situaţia contabilă. După ce au redus cu 30 la sută lefurile angajaţilor, printre care şi cea a lui Cornel Dinu şi a lui Florin Prunea, oficialii clubului au studiat şi lista cu salariile jucătorilor.

Nu mică le-a fost mirarea conducătorilor când au constatat, uluiţi, că două milioane de euro, cu tot cu impozite, sunt pur şi simplu irosite. De ce? Această sumă exorbitantă este alocată pentru remunerarea unor jucători care nu au prins nici măcare banca de rezerve şi privesc doar din tribune partidele roş-albilor. În situaţia de faţă se află Vranjkovici, Pekarici, Todorovski şi Maksumici. Acestora li se adaugă Laurenţiu Rus, neinclus în planurile tehnicianului Ioan Andone, deşi e apt de joc, dar şi Helder, care a bifat doar câteva minute de când a ajuns la „câini".

Folosiţi ca Monedă de schimb pentru Brandan

Boşii din „Ştefan cel Mare" caută cu disperare acum să scape de aceşti jucători şi îi propun pe la diferite echipe din Liga I, mai ales că perioada de transferuri interne se încheie într-o săptămână. Deja de un fotbalist au scăpat. Este vorba despre argentinianul Osvaldo Miranda, adus „cu surle şi trâmbiţe" la Dinamo în ianuarie 2008.

Atacantul, pentru care bucureştenii au achitat 1,2 milioane de euro, a fost cedat la Astra, acolo unde a evoluat şi în sezonul trecut sub formă de împrumut. La Dinamo, Miranda a fost mai mult rezervă.
O parte dintre jucătorii de pe „lista neagră" ar putea ajunge la Unirea Urziceni în schimbul lui Brandan, jucător care a discutat deja cu Nicolae Badea.

Mutarea i-ar conveni şi patronului ialomiţenilor, Dumitru Bucşaru, care şi-ar întări echipa, însă fundaşul doreşte o primă de instalare de cel puţin 200.000 de euro, sumă considerată exagerată de „câini". Brandan nu se grăbeşte şi e tentat să stea până în iarnă la Unirea, după care să se întoarcă în Argentina pentru a fi alături de familie.

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite