Dorit de Steaua, Dembele a fost condamnat 8 luni cu suspendare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul francez al echipei Levski Sofia, Garra Dembele, aflat la un moment dat şi în vizorul Stelei pentru un transfer, a fost condamnat de justiţia bulgară la opt luni de închisoare cu suspendare pentru posesie de documente false şi şofat sub influenţa băuturilor alcoolice.

Iniţial, la 12 ianuarie, Dembele a ajuns la un acord cu Procuratura din Sofia pentru o condamnare de şase luni cu suspendare şi trei ani sub observaţie, dar judecătorul Ivo Hinov a decis că faptele lui Dembele sunt mai grave, informează presa din Bulgaria.

În plus, Dembele nu are voie să conducă un vehicul pentru nouă luni iar trei ani va fi sub observaţia autorităţilor bulgare.

Condamnarea lui Dembele a venit pentru că "a ştiut şi a folosit un permis de conducere fals şi a a avut o alcoolemie de 1.64 grame la mie în sânge când a şofat".

În apărarea lui, Dembele a spus că i-a fost eliberat un permis de conducere în Mali, dar el era stabilit în Franţa. Justiţia bulgară nu a acceptat explicaţiile lui Dembele şi a hotărât ca acesta să plătească şi cheltuielile de judecată, în valoare de 418 leva.

Managerul general al Stelei, Mihai Stoica, a precizat, într-o conferinţă susţinută săptămâna trecută, că Dembele este un jucător interesant, dar este îngrijorat de valoarea campionatului bulgar şi de viaţa sportivă a francezului pentru a încerca legitimarea acestuia la Steaua. Presa bulgară susţine că Steaua a oferit însă două milioane de euro pentru Dembele, dar preşedintele clubului Levski Sofia, Todor Batkov, a cerut 3.5 milioane de euro pentru atacantul francez.

Garra Dembele a suscitat interesul mai multor cluburi europene în perioada de iarnă. Astfel, conform presei bulgare, Sporting Lisabona, Celtic Glasgow, Blackburn Rovers, West Ham United, Everton, Chievo şi Catania s-au arătat interesate de Dembele.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite