Dorinel e cel mai slab

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dorinel Munteanu
Dorinel Munteanu

Dintre tehnicienii români, doar antrenorul gălăţenilor n-a reuşit să acumuleze niciun punct în Ligă, în cinci încercări.

Dorinel Munteanu are un palmares dezastruos ca antrenor în Liga Campionilor. Tehnicianul de 43 de ani are deja cinci partide la activ în grupele celei mai importante competiţii intercluburi din lume, dar n-a reuşit să câştige nici măcar un punct. Ba, mai mult, golul marcat de Marius Pena la Basel este singurul reuşit de echipele antrenate de „Neamţ" în această competiţie. „Nu mai suntem la acelaşi nivel ca anul trecut, dar eu încă sper. Este foarte dificil pentru noi în Liga Campionilor. La cum am jucat cu Benfica, n-avem nicio şansă să obţinem vreun punct", s-a lamentat Dorinel Munteanu după partida de marţi seară.

Ce au făcut alţii?

Comparativ, Dan Petrescu a reuşit să ia opt puncte în şase întâlniri pe banca Urziceniului, Cosmin Olăroiu are şi el cinci puncte în şase partide, iar Marius Lăcătuş a izbutit să câştige două puncte în şase meciuri, ambii din postura de antrenori ai Stelei. Tot de pe banca roş-albaştrilor, Ţiţi Dumitriu a reuşit să adune 16 puncte în 18 partide, la mijlocul anilor '90. Chiar şi Sorin Cîrţu a obţinut trei puncte în cinci încercări, toate pe banca CFR-ului, în timp ce Alin Minteuan are în palmares o remiză cu AS Roma, la singurul său meci, ca principal, în Ligă.

"Să jucăm cu Manchester cu mai mult curaj. Poate facem, poate nu facem puncte în grupă.
Dorinel Munteanu antrenor Oţelul Galaţi

„Munti", ca antrenor, în Ligă

Data             Meci
05.11.2008   Lyon - Steaua 2-0
25.11.2008   Bayern - Steaua 3-0
10.12.2008   Steaua - Fiorentina 0-1
14.09.2011   FC Basel - Oţelul 2-1
27.09.2011   Oţelul - Benfica 0-1

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite