Dorinel dă milităria jos din pod

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Înfrângerea suferită la Buzău, în faţa nou-promovatei Petrolul Ploieşti (1-2), a agitat destul de serios apele în curtea campioanei României.

Tehnicianul Dorinel Munteanu s-a arătat dezamăgit de prestaţia unora dintre fotbaliştii săi, dar şi a brigăzii de arbitri alcătuite din centralul Istvan Kovacs şi asistenţii Zoltan Szekely şi Dorin Mudura.

„Chiar dacă am condus cu 1-0, ştiam că presiunea echipei gazdă va fi mare, dar şi în nouă oameni puteam rezista dacă nu erau cele două execuţii de excepţie ale lui Opriţa. În general, am fost mulţumit de efortul pe care l-au depus fotbaliştii, dar la mine cu toţii trebuie să dea acelaşi randament. Nu am băgat în teren doar trei campioni şi restul jucători normali!", a spus Munteanu.

"Voi lua măsuri, o să am eu grijă de unii dintre ei! Vreau ca fiecare să-şi vadă numai de jocul său în teren, să nu mai apară situaţii în care fotbaliştii se acuză unul pe altul, aşa cum a fost cazul cu Paraschiv şi Buş. În rest, n-aş vrea să comentez arbitrajul, dar nici nu mi-ar conveni ca să se arbitreze în compensaţie faţă de ce s-a vorbit anul trecut. Primul cartonaş galben primit de Antal a fost un cadou de la cei de sus", a mai afirmat Dorinel. Antal şi Punosevaci vor fi amendaţi pentru că şi-au lăsat echipa în inferioritate numerică.

„Am fost umiliţi"

Nici directorul general Marius Stan nu i-a menajat pe fotbaliştii care au reuşit să câştige titlul şi Supercupa României. „Când ştii că ai deja un cartonaş galben nu te expui la eliminare dând cu cotul, aşa cum a făcut Punosevaci. Inadmisibilă este şi atitudinea lui Antal. O să luăm măsuri disciplinare. Trebuia să ştim să exploatăm avantajul de 1-0 pe care l-am avut. Dacă nu ştim să fim umili în faţa fotbalului, atunci suntem umiliţi!", a explicat Stan.

Petrolul Ploieşti  2
Zimmerman - Străuţ, Sipovici, Djurovici (Buhuşi 73), P. Stoica - Fl. Dumitru, Enescu (Cataramă 46), Negru, Opriţa - Stojmirovici (Borza 46), Komazek.
Antrenor: Valeriu Răchită

Oţelul Galaţi  1
Grahovac - Râpă, Sg. Costin, Perendija, Sălăgeanu - Antal, I. Neagu, Filip, Buş (Viglianti 69) - Ibeh (Paraschiv 56), Punosevac.
Antrenor: Dorinel Munteanu

Goluri: Opriţa 72, 90 / Punosevac 27
Stadion „Gloria" (Buzău): 5.000
Eliminaţi: Punosevac 39, Antal 67
Arbitru: Istvan Kovacs

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite