Dorinel Munteanu vrea să se răzbune pe Gigi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dat afară pe uşa din dos din Ghencea de către patronul roş-albaştrilor în urmă cu doi ani, antrenorul Oţelului speră să îşi bată fosta echipă pentru prima oară de când a plecat de la Steaua. „Munti“ nu a fost decât un alt nume trecător pe lista lungă de antrenori schimbaţi de către Gigi Becali în ultimii ani. Totuşi, Dorinel nu a uitat tratamentul latifundiarului nici acum.

„Îmi doresc enorm să bat Steaua. E tragic ce s-a întâmplat cu Ilie, însă mirajul din Ghencea a mai făcut o victimă, aşa cum am fost şi eu în urmă cu ceva timp. Mă rog, se pare că am fost privilegiat să stau o lună şi jumătate, însă nu vreau să aud de o revenire acolo nici în glumă. Ne facem de râs în toată lumea schimbând antrenorii atât de des", a atacat fostul internaţional.

Tehnicianul Oţelului speră să profite de haosul provocat de plecarea lui Ilie Dumitrescu şi să reuşească, în sfârşit, să învingă echipa lui Gigi Becali, lucru pe care nu l-a reuşit de când a plecat din Ghencea, în 2008.

„După eşecul din Cupă, mă gândesc să încep cu alţi jucători tineri. Nu e un avantaj pentru noi că a venit un antrenor nou, însă cred că a venit momentul să învingem. Steaua, în ultimii ani, se luptă pentru locurile 3-4", a mai punctat Dorinel.

„Am greşit venind la Steaua"

Demis de Gigi Becali la doar o lună şi jumătatedupă ce fusese instalat, „Munti" şi-a făcut un scop din a se răzbuna pe patronul stelist, însă, până acum, nu a reuşit să îi încurce pe roş-albaştri, pierzând ambele meciuri disputate de la venirea sa la Oţelul.

Mai mult, în întreaga sa carieră de antrenor, tehnicianul nu a reuşit decât o victorie în faţa Stelei, pe vremea când antrena CFR Cluj, pierzând restul de şase întâlniri.

„Uitându-mă înapoi, îmi dau seama că am făcut o mare greşeală venind la Steaua. Nu trebuia să accept propunerea lui Becali. În Ghencea e greu ca un antrenor să reziste măcar un an, cei de-acolo trebuie să se-înveţe minte... Continuitatea e temelia performanţei", a concluzionat Munteanu.

"Ce să mai comentez eu ce spune Dorinel Munteanu? Nu mă interesează! Dorinel e nebun."
Gigi Becali
patron Steaua

Telex

Becali îl vede pe Răduţ drept Xavi. Finanţatorul din Ghencea a promis să se ocupe chiar el de tânărul fotbalist. „De Răduţ o să am eu grijă personal să ajungă jucătorul pe care îl vedem cu toţii. Să fie Xavi, aşa cum îi spuneam... Voi fi cu ochii pe el non-stop", a spus patronul Stelei.

Angelov, convocat la naţionala Bulgariei
. Lothar Matthäus, noul selecţioner al vecinilor noştri, l-a inclus şi pe mijlocaşul Stelei printre stranierii care vor face parte din lotul pentru partida cu Ţara Galilor, programată la 8 octombrie.

Kapetanos s-a accidentat
. Atacantul grec al Stelei are şanse minime de a evolua astăzi, contra Oţelului, din cauza unor probleme musculare. Pentru duelul cu gălăţenii, Edi Iordănescu nu se va putea baza nici pe Răduţ, accidentat la deget, şi nici pe Galamaz, suspendat.

Napoli menajează titularii pentru Steaua
. „Oamenii de bază se vor odihni în această etapă cu Cesena. Joi ne aşteaptă deplasarea la Bucureşti, apoi meciul cu Roma", a explicat antrenorul Walter Mazzari, viitorul adversar al Stelei de joi, din Liga Europei.

Pablo Brandan, alături de Edi Iordănescu
. „Nu cred că Edi poate schimba prea multe în aşa scurt timp. Noi încercăm să facem tot ce putem ca să îl ajutăm pe el şi să ne ajutăm şi pe noi", a spus fundaşul Stelei.

Marius Stan nu se teme de înfrângere. „Dacă batem pe Steaua, ne merităm poziţia de lideri, dar vom fi obligaţi să continuăm în acest ritm. În schimb, dacă pierdem, nu e nicio nenorocire pentru noi", a spus preşedintele Oţelului.

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite