Dorinel Munteanu atacă Steaua: "Sunt sigur că le vor umple buzunarele jucătorilor de la Urziceni"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicianul Dorinel Munteanu nu a părut prea afectat de remiza cu FC Vaslui. În schimb, el a lansat acuze spre oficialii din Ghencea. "Nu mă deranjează jocul cu Unirea Urziceni din Ghencea, ci mă deranjează declaraţiile de după meci.

"Sunt sigur că aceşti oameni le vor umple buzunarele jucătorilor din Urziceni. Dacă un coleg de-al meu îşi permite să menajeze jucătorii pentru meciul cu Oţelul, eu nu mai pot spune nimic, în afară de faptul că sper ca băieţii mei să-şi revină din punct de vedere fizic", a declarat Dorinel.

Porumboiu şi Stan, ceartă pe arbitraj!

Pe de altă parte, cei doi preşedinţi, Adrian Porumboiu şi Marius Stan, s-au certat după meci, subiectul fiind erorile de arbitraj. "Cred că am dominat jocul şi că avem o echipă mai tehnică decît Oţelul, care este însă o formaţie bună, harnică. Dintre toate echipele care sunt în faţă, Vasluiul a fost în acest campionat cea mai dezavantajată, în mod evident. Asta e situaţia, mergem mai departe! Steaua este în continuare implicată în lupta pentru titlu, pentru că 8, 9, 10 puncte nu sînt mare lucru", a spus Porumboiu, după care Stan a replicat: "Cred că ne-am respectat prea mult adversarul, dar îi felicit pe jucători pentru efort. E un punct în plus, o competiţie se poate câştiga şi la o distanţă mică. Mă abţineam să vorbesc de arbitraj, dar cei de la Vaslui au un tupeu ieşit din comun. De ce a fost Antal penalizat când a fost lovit de Kuciak?".

"Am avut un minus mare, lipsa lui Sânmărtean, un jucător care poate elimina adversari şi care poate combina foarte bine. Aţi văzut că am vorbit despre domnul Balaj şi am stat două etape în tribună, iar acum nu mai comentez arbitrajul", Viorel Hizo, antrenor FC Vaslui

Para ratează tot sezonul!

Probleme mari pentru Dorinel Munteanu după partida cu Vaslui, tehnicianul Oţelului rămânând fără liderul moldovenilor, Gabriel Paraschiv. Mijlocaşul gălăţean s-a accidentat la începutul reprizei secunde la genunchiul stâng, fiind suspect de ruptură musculară, şi e posibil să rateze tot sezonul. Verdictul final îl va da medicul azi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite