Dorinel Munteanu, după egalul de pe teren propriu cu Victoria Brăneşti: "Am avut mare ghinion"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Paraschiv nu prea a mişcat în faţa lui Marincău. Foto Bogdan Dimofte
Paraschiv nu prea a mişcat în faţa lui Marincău. Foto Bogdan Dimofte

Formaţia gălăţeană a egalat abia în minutele de prelungiri, prin Pena, după un meci în care a ratat enorm.

De ce le-a fost frică conducătorilor echipei gălăţene, nu au scăpat. Jucătorii lui Dorinel Munteanu au început partida cu o doză evidentă de autosuficienţă şi au fost taxaţi de harnica echipă din Brăneşti. Râpă a gafat în minutul 31, când a pasat direct adversarului iar Dorinel Popa a tras în bara transversală. Nu a fost de ajuns pentru ca cei de la Oţelul să se dezmeticească, iar Sălăgeanu a comis-o în minutul 34, când a vrut să facă o preluare pe piept la numai opt metri de poarta propie, iar Răzvan Avram i-a suflat mingea şi singur cu portarul a lobat perfect pentru 0-1. „Am greşit chiar eu la golul lor şi ne-a costat. A doua repriză a fost diferită şi merităm cu prisosinţă măcar acest egal, mai ales că adversarul nu a juns la poarta noastră decât la cele două greşeli ale noastre", a spus Sălăgeanu.


Oţelul a egalat în urma unui şut deviat al lui Pena, abia în minutul 92. Până atunci, echipa gălăţeană a lăsat senzaţia că este într-o zi în care, orice ar face, mingea refuză să intre în poarta adversarului. Silviu Ilie, de două ori singur cu portarul, Iorga - bară, Sălăgeanu, Pena ratând ocazii monumentale.
„Dacă e să vedem partea plină a paharului, am luat un punct cu gol în prelungiri. Un lucru este clar, nu a fost ziua noastră astăzi. Anticipasem acest lucru, îi avertizasem pe băieţi că vom avea mecvi extrem de greu. Până la urmă, era inevitabil să vină şi un astfel de moment", a declarat Marius Stan, director general al FC Oţelul.

Dorinel Munteanu: „Meritam să mai înscriem, am avut şi ghinion"


Antrenorul celor de la Oţelul, Dorinel Munteanu, a spus că echipa sa merita să înscrie de mai multe ori. „Sunt nemulţumit de cum a m jucat în prima repriză, foarte modest. În partea a doua am jucat mult mai bine, la câte ocazii am avut meritam să înscriem mai multe goluri, am avut şi ghinion. Sunt mulţumit de randamentul fizic al băeţilor, mai ales că ne apropiem de finalul sezonul. Sper să menţinem ritmul din tot acest tur de campionat şi să încheiem anul pe primul loc", a declarat Dorinel Munteanu

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite