Dorinel Munteanu: "Sper ca acest campionat să se joace doar pe teren"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul celor de la Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu, a declarat la finalul partidei câştigate de formaţia sa la Cluj, cu CFR, că speră ca acest campionat să se joace numai pe teren, deoarece echipa sa nu apelează la altfel de practici

"Sunt foarte bucuros pentru cele trei puncte, nu este niciun dubiu în ceea ce priveşte rezultatul, ştiam că avem în faţă o echipă bună, cu jucători valoroşi, dar ştiam ce poate echipa mea. Jucătorii pe care-i am la dispoziţie ştiu de ce sunt capabili. Jocul echipei mele nu i-a lăsat pe ei să joace, am făcut un meci exact atât în apărare cât şi la mijlocul terenului. M-am bucurat că am fost aplaudat, înseamnă că am făcut ceva pentru acest club, oamenii din Cluj sunt cunoscători de fotbal şi sunt fayr-play.

Am revenit cu această victorie şi fără să fiu excesiv de bucuros cred că vom fi campioni. Pentru noi meciul cu Timişoara este decisiv, dacă vom câştiga următoarele două partide. Adversarele au făcut declaraţii pentru a ne intimida, dar nu văd de ce se fac atâtea speculaţii, tot timpul am avut arbitri FIFA şi vă garantez că Oţelul a câştigat toate punctele pe teren. Îmi doresc ca acest campionat să se dispute numai pe teren şi cei care ne contestă să vină cu dovezi", a declarat acesta.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite