Dorinel Munteanu: „Mi-e frică să mă bat. Nu mă pricep deloc să dau cu pumnul“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul Oţelului, campioana României, nu este genul de tip conflictual, pentru că, spune el, nu se pricepe la lupte, temându-se să nu o încaseze.

„Adevărul": Ce visai să te faci când o să fii mare?

Dorinel Munteanu: Fotbalist. Jur că nu m-am gândit niciodată la altceva. Păi, nici nu ştiu să fac altceva. Dacă n-aş fi ajuns jucător profesionist, probabil că munceam câmpul, pe la ţară. Lucram în agricultură.

Ce filme preferi?

De acţiune şi cele documentare. Mă uit întruna pe Discovery şi Animal Planet. De filme artistice nu prea am timp. Mai vizionez cu băieţii prin autocar, când plecăm în deplasări.

Care e personajul de desene animate preferat?

Ciocănitoarea Woody. Îmi plăcea la nebunie. În comunism aveam program de doar două ore pe zi, iar la început nu aveam nici televizor. Dar, după ce mi-am luat, nu ratam niciodată desenele animate. Eram fan şi Tom şi Jerry.

Ai dat mulţi pumni la viaţa ta?

Nu, nici vorbă. Tot timpul am evitat conflictele fizice. Mi-e frică să mă bat, nu mă pricep la asta.

Când ai fost ultima oară beat?

Oho, nici nu mai ţin minte. Nu sunt uşă de biserică, dar nici nu fac excese. Când simt că m-am ameţit, nu ştiu cum să găsesc mai repede patul, ca să mă culc (râde).

Cât de des îţi cumperi haine?

Niciodată. Eu stau acasă, de îmbrăcăminte se ocupă soţia şi fetiţa. Mă plictisesc să merg prin magazine, să mă îmbrac, să mă dezbrac, etc. Cu greu îmi fac şi cumpărăturile pentru casă.

Marcel Pavel sau Vali Vijelie?

Muzica populară. Mai ales cea bănăţeană şi ardeleană. Am şi mulţi prieteni cântăreţi. Ascult orice, în funcţie de starea mea.

Ce te impresionează cel mai mult la o femeie?

Naturaleţea şi felul de a fi. Cel puţin, în acest fel m-a cucerit soţia mea pe mine. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite