FOTOGALERIE. Oţelul, gata pentru Benfica. Dorinel, îngândurat. Paraschiv nu s-a antrenat deloc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Antrenament Oţelul
Antrenament Oţelul

Gălăţenii au ales Stadionul „Florea Dumitrache", din Complexul Dinamo, pentru a efectua antrenamentul oficial dinaintea partidei de marţi seară cu Benfica Lisabona.

Vezi o galeriefoto în Slideshow

Măsura a fost luată pentru ca noul gazon de pe „Arena Naţională" să fie protejat cât mai mult şi să se poată prezenta în condiţii excelente la ora partidei. De altfel, elevii lui Dorinel Munteanu au luat luni seară un prim contact cu gazonul, dar s-au antrenat în adidaşi defrică să nu păţească ca naţionala la meciul cu Franţa.

Antal, Giurgiu şi Pena, cei mai hazli
Revenind la antrenamentul gălăţenilor, el a fost deschis reprezentaţilor mass-media, nu pentru multă vreme însă. Am avut însă suficient timp pentru a observa lipsa de la şedinţa de pregătire a lui Paraschiv, accidentat în timpul meciului cu CS Mioveni. Cel mai probabil, el nu va fi inclus în lotul campionilor mâine seară. La fel, vor lipsi şi Râpă şi Silviu Ilie, care sunt tot accidentaţi, dar şi Sălăgeanu, care este suspendat.
Fotbaliştii Oţelului păreau conectaţi la „febra" partidei. S-au antrenat în linişte, fără a scoate un sunet măcar. Doar Giurgiu, Pena şi Antal au făcut notă discordantă, ei fiind cei mai hazli. Îngândurat era şi antrenorul Dorinel Munteanu, care speră ca în faţa celor 15.000 de spectatori de mâine seară de pe „Arena Naţională" să facă un meci mare.
Portughezii de la Benfica au efectuat azi antrenamentul oficial pe „Arena Naţională" şi vor mai efectua un antrenament uşor şi-n ziua partidei, dar pe arena Sportului, din Regie.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite