Dorinel: "Vreau să continui cu Oţelul şi să câştig Supercupa cu Steaua!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oţelul Galaţi a produs surpriza şi a reuşit câştigarea titlului în Liga I. Elevii lui Dorinel Munteanu vor evolua în grupele Ligii Campionilor.

Tehnicianul care a reuşit câştigarea titlului nu a semnat încă prelungirea contractului cu echipa condusă de Marius Stan, dar este încrezător că acest lucru se va întâmpla în perioada următoare.

"Ne gândim la ce vom face în viitorul sezon, a trecut perioada de sărbătoare. Nu am semnat încă, vom vedea zilele următoare pe ce cale vom apuca. Sunt diferite probleme care se discută la negocieri, îmi doresc să continui la Galaţi. La discuţii au participa impresarul meu, iar din partea Oţelului, domnul Codoban. Sunt mulţumit de munca pe care am făcut-o aici, aş vrea să continui aici, dar vom vedea ce va fi. Am discutat programul de pregătire, nu cred că se vor găsi obstacole în a continua la Galaţi. Am discutat cu domunul Codoban de posibili jucători care ar putea veni la Galaţi. Prea multe transferuri nu se vor face, aici nu se investesc sume mari în achiziţionarea de jucători.", a spus Dorinel Munteanu la Sport.ro

Oţelul va juca împotriva Stelei în Supercupă şi speră la o victorie în acest meci.

"Supercupa cu Steaua va fi un meci disputat. Şi acolo se vor face schimbări, vor avea un antrenor nou. Îmi doresc să câştig acest meci. Din câte se pare, Hagi va fi viitorul antrenor al Stelei. El trebuie să aibă continuitate şi încredere din partea patronului." a mai declarat Dorinel.

Dorinel nu vrea ca Oţelul să întâlnească în grupele Ligii Campionilor pe FC Barcelona.

"Nu vreau să mă gândesc dacă vom juca împotriva Barcelonei în grupe. Depăşeşte clar celelalte echipe din lume", a încheiat tehnicianul campioanei, conform prosport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite