Dorinel: "Viglianti trebuia să execute, dar să şi marcheze"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dorinel Munteanu este extrem de dezamăgit după egalul, 2-2, de pe teren propriu cu Gaz Metan. În minutul 93, Oţelul a beneficiat de un penalty, dar argentinianul Viglianti a nimerit bara transverală.

Antrenorul Oţelului a spus că Viglianti era unul din cei care trebuiau să execute: "Penalty-ul ne-a privat de două puncte care erau foarte importante pentru noi în această luptă pentru titlu. Viglianti era pe lista de a executa, dar nu era singurul. Probabil dorinţa de a cîştiga l-a făcut să ia mingea şi să execute el. Nu pot să îi reproşez lui Viglianti că a ratat, dar trebuia să se gîndească de două dacă poate marca".

Dorinel apreciază efortul depus de jucătorii săi şi atitudinea de care au dat dovadă în timpul jocului: "Deşi rezultatul ne dezavantajează clar, nu am cum să le reproşez băieţilor atitudinea lor din teren. Au revenit de două ori şi am reintrat în joc. Vom merge înainte şi în cele cinci etape rămase ne vom lupta. După cum am evoluat în repriza a doua, am speranţe că putem reuşi pînă la final", a mai spus Munteanu la conferinţa de presă, conform gsp.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite