Dorinel: "Cu o victorie poate mai speram la cupele europene"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dorinel Munteanu nu este prea bine văzut de suporteri, chiar dacă a adus primul titlu din istoria clubului Oţelul Galaţi
Dorinel Munteanu nu este prea bine văzut de suporteri, chiar dacă a adus primul titlu din istoria clubului Oţelul Galaţi

Tehnicianul echipei Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu, a declarat, după meciul cu FCM Târgu-Mureş, scor 0-0, că dacă ar fi învins gălăţenii poate ar mai fi sperat la un loc de cupă europeană, însă având în vedere remiza şansele sunt foarte mici.

"Sunt dezamăgit de rezultat. Am întâlnit o echipă în faţa căreia a fost foarte greu să jucăm, la modul cum s-a apărat, dar noi suntem responsabili pentru că nu am reuşit să găsim soluţii în faţa porţii şi să marcăm. Cu o victorie astăzi poate mai speram la un loc de cupă europeană, însă aşa şansele sunt foarte mici", a spus Munteanu.

De cealaltă parte, antrenorul formaţiei FCM Târgu-Mureş, Ioan Ovidiu Sabău, s-a declarat foarte mulţumit de rezultat. "Sunt foarte mulţumit de punctul obţinut, este exact cea ce ne-am dorit de la această partidă. Am aplicat pe undeva tactica lui Chelsea din meciul cu Barcelona, pentru că ştiam că nu aveam voie să lăsăm spaţii celor de la Oţelul. E un punct important şi pentru moralul echipei şi pentru ceea ce înseamnă el efectiv în clasament. Lupta la retrogradare este foarte strânsă, nimeni nu se dă bătut", a precizat Sabău.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite