Dorinel Munteanu: "Nu vreau să intru în polemică cu nimeni din conducerea clubului"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dorinel Munteanu
Dorinel Munteanu

Antrenorul echipei Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu, a declarat, marţi, că partida cu FC Vaslui, din sferturile de finală ale Cupei României - Timişoreana, are o miză importantă pentru formaţia sa, deoarece actuala campioană a României trebuie să dovedească faptul că nu este o echipă blazată.

"Din cauza celor întâmplate în ultimele zile, importanţa jocului cu FC Vaslui este enormă. Meciul este unul extrem de important pentru club, pentru Galaţi, pentru toţi oamenii din oraş, dar mai ales pentru această echipă despre care s-a spus că este blazată şi că nu mai surprinde pe nimeni", a afirmat Munteanu.

Dorinel Munteanu s-a arătat deranjat de faptul că în ultimele zile s-a vorbit prea mult despre o posibilă demitere a sa şi a cerut să fie respectat pentru performanţele obţinute la conducerea gălăţenilor. "În ultimele zile s-a vorbit numai despre demisii, penalizări şi încerc, împreună cu echipa, să trecem peste aceste lucruri, mai ales că ne aşteaptă un meci atât de important. Deşi am mai trecut prin momente grele, astfel de lucruri nu s-au întâmplat. Nu trăiesc din istorie, din rezultatele pe care le-am făcut la Galaţi, dar această istorie trebuie respectată. Acest meci este foarte important şi pentru mine. Nu vreau să intru în polemică cu nimeni din conducerea clubului şi cum m-am ocupat de echipă până acum, aşa o voi face şi de acum înainte", a completat Munteanu.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite