Dorinel Munteanu: "Mi s-a întâmplat şi mie ce a păţit Lampard"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul echipei Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu, a declarat că victoria Germaniei din meciul cu Anglia, din optimile de finală ale Cupei Mondiale, nu poate fi pusă la îndoială, deşi englezilor le-a fost anulat un gol valabil, şi a precizat că s-a aflat şi el o dată în situaţia lui Frank Lampard.

"Sunt fanul Germaniei. A jucat foarte bine în partida cu Anglia, iar victoria ei nu poate fi pusă sub semnul îndolielii, chiar dacă a trecut printr-un moment dificil atunci când Angliei i s-a anulat un gol valabil. Şi mie mi s-a întâmplat ceea ce i s-a întâmplat lui Lampard, la o partidă cu Bulgaria de la Campionatul European. Simţi frustrare din cauză că ţi s-a anulat un gol valabil, dar mai ales la finalul partidei am simţit o mare dezamăgire pentru că am pierdut la limită şi nu s-ar fi întâmplat aşa ceva dacă nu mi s-ar fi anulat acel gol. Oricum, Germania merita să câştige şi sper să o facă şi cu Argentina. Dacă va reuşi acest lucru cred că va deveni o pretendentă cu şanse mari la titlul de campioană mondială", a spus Munteanu.

Reprezentativa Germaniei s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Mondiale, după ce a învins, duminică, la Bloemfontein, cu scorul de 4-1 (2-1), selecţionata Angliei, în optimile de finală ale turneului din Africa de Sud.

În minutul 38 al partidei, la scorul de 2-1, Frank Lampard a şutat din afara careului, balonul a lovit transversala şi a căzut, cu toată circumferinţa, dincolo de linia porţii însă arbitrul uruguayan Jorge Larrionda nu a validat reuşita mijlocaşului englez.


Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite