Dorinel Munteanu: "Nu suntem favoriţi la meciul cu U Cluj"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicianul Dorinel Munteanu a declarat că echipa Oţelul Galaţi nu este favorită în meciul cu Universitatea Cluj, programat duminică, în etapa a XV-a a Ligii I, la care îşi doreşte să obţină cel puţin o remiză.

"Este un joc foarte important pentru noi la Cluj, ţinând cont de adversar, unul redutabil, dar şi de situaţia noastră din clasament. Nu suntem favoriţi în acest joc, vom merge să practicăm un joc bun şi să obţinem un punct sau trei puncte. Dar pentru asta, în primul rând trebuie să ne revenim din punct de vedere fizic, după jocul de marţi cu Basel şi duminică, la Cluj, să ne prezentăm foarte bine. Acum, că pe plan european nu mai avem practic nicio şansă, ne-au rămas celelalte două obiective: campionatul şi cupa", a spus Dorinel Munteanu.

Tehnicianul Oţelului poate conta în meciul de la Cluj pe toţi jucătorii săi, neexistând vreo accidentare sau vreo suspendare în cadrul echipei.

Partida dintre Universitatea Cluj şi Oţelul Galaţi, contând pentru etapa a XV-a a Ligii I, se va desfăşura duminică, 27 noiembrie, de la ora 16.00.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite