Munteanu: "Universitatea Cluj va rămâne în sufletul meu. În 2009 intenţionam să rămân la echipă"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dorinel Munteanu, pe vremea când era antrenor-jucător la "U" Cluj
Dorinel Munteanu, pe vremea când era antrenor-jucător la "U" Cluj

Tehnicianul echipei Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu, a declarat, duminică, după remiza cu Universitatea Cluj, scor 1-1, că rezultatul este corect, dar l-a supărat atitudinea jucătorilor săi, care au primit gol în minutul 90+2.

"Nu mă bucur de acest punct, chiar sunt supărat pe atitudinea jucătorilor, pe cum au tratat ultima fază a jocului. Am întâlnit o echipă puternică. Dacă mă gândesc la impresia artistică, «U» a făcut o partidă bună. Noi puteam să marcăm în prima repriză la ocazia lui Pena. Azi am pierdut două puncte. Am făcut ce putem ca să obţinem un punct în seara asta. Rezultatul corect, la cum s-a desfăşurat jocul, e 1-1. Deplasarea de la Vaslui nu e mai grea decât cea de aici, de la Cluj", a spus Munteanu.

Munteanu a menţionat că rămâne ataşat de Universitatea Cluj, echipă pe care a antrenat-o în 2008 şi în 2009. "Eu am vrut atunci (n.r. - în 2009) să rămân la Universitatea Cluj, dar nu s-a vrut. La Universitatea am fost iubit de multă lume, am făcut şi eu greşelile mele. Clubul acesta va rămâne mereu în sufletul meu", a spus el.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite