Dorinel Munteanu: "Îi aştept pe cei de la Univ. Cluj în Liga I"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dorinel Munteanu
Dorinel Munteanu

Dorinel Munteanu şi-a încheiat litigiul cu Universitatea, şefii clubului clujean achitând restanţele salariale către el şi secunzii săi, în valoare de aproape 30.000 de dolari. "Munti" spune că a rămas un fan al "studenţilor", cu care e convins că se va întâlni în sezonul viitor al Ligii I, informează liga2.ro.

Dorinel Munteanu şi-a încheiat cariera de fotbalist la "U" Cluj, ultimul său meci oficial fiind în luna noiembrie a anului 2008, când, cu "Munti " titular, "studenţii" au învins cu 2-0 pe terenul Minerului Lupeni. Apoi a urmat binecunoscutul episod cu plecarea "Neamţului" la Steaua, succedat de partea a II-a, cea care a consemnat întoarcerea sa pe banca Universităţii. "Munti" a plecat de la Cluj odată cu încheierea sezonului trecut, în care "Şepcile" s-au salvat in extremis de la retrogradare.

Ajunşi pe banca Oţelului Galaţi, tehnicianul şi "secundul" său, Cătălin Ciorman, nu şi-au primit salariile restante pe mai multă vreme, astfel că "Munti" a ameninţat cu memorii la Federaţia Română de Fotbal. Conflictul s-a stins în această lună, când clubul a virat lui "Munti" şi Ciorman aproape 30.000 de dolari. "Am discutat cu domnul Walter în mai multe rânduri. Ştiu că dânsul a avut de făcut foarte multe plăţi imediat după preluarea clubului şi l-am înţeles. Până la urmă, litigiul s-a stins, iar eu mi-am primit banii pentru care am muncit", a declarat Munteanu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite