Dorinel Munteanu: "Sper să ne revenim până la meciul cu Benfica"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După 0-0 cu CS Mioveni, antrenorul echipei Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu, a declarat că speră ca jucătorii săi să-şi revină până la meciul cu Benfica Lisabona din Liga Campionilor.

"Nu am marcat, este o problemă a noastră, nu este uşor să rezolvi această problemă. Sper să ne regăsim şi să câştigăm un punct sau trei puncte în meciul cu Benfica. Era importantă o victorie cu CS Mioveni. Este greu să joci din trei în trei zile, dar suntem echipa campioană, suntem meritat în Liga Campionilor şi trebuie să rezistăm pe toate fronturile", a spus Dorinel Munteanu după meciul cu argeşenii.

Referitor la faptul că numele managerului general al clubului Oţelul, Marius Stan, care a decis să intre în concediu, a fost scandat de fanii gălăţeni, Dorinel Munteanu a spus: "Este normal să-l susţină, toţi îl susţinem. Sunt convis că se întoarce până la meciul cu Benfica".

Campioana en-titre Oţelul Galaţi a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat, vineri, pe teren propriu, în compania nou-promovatei CS Mioveni.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite