Dorinel Munteanu l-a reprimit la prima echipă pe Adrian Sălăgeanu. Marius Stan l-ar fi lăsat la Oţelul II

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dorinel Munteanu
Dorinel Munteanu

Tehnicianul formaţiei Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu, a decis să îl reprimească la prima echipă pe fundaşul Adrian Sălăgeanu, care s-a antrenat cu juniorii clubului de la revenirea din cantonament.

Sălăgeanu fusese trimis să se pregătească separat după ce declarase în mai multe rânduri că vrea să se transfere. "Ştiţi că şi pe Antal şi pe Cojoc i-am reprimit, după ce au fost ceva probleme cu ei. Fac acest lucru pentru că echipa are nevoie de aceşti jucători şi nu cred că greşesc reprimindu-l pe Sălăgeanu. A avut şi el o deviere, am discutat cu el acest lucru, dar de acum această temă este închisă pentru mine. Aşa cum am stat şi-n spatele altor jucători, îl susţin şi pe el şi sper să răspundă printr-un randament bun", a declarat Dorinel Munteanu.

Decizia antrenorului nu este şi pe placul directorului general Marius Stan: "E decizia antrenorului, eu nu nu sunt de acord cu ea, pentru că dacă vrei să dai un exemplu el trebuie dat până la capăt, dacă vrei să aibă vreun rezultat pedagogic. Dar trebuie să respectăm decizia conducerii tehnice".

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite