Dorinel Munteanu: "Cornel Râpă are faţă de naţională"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul echipei Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu, a declarat, miercuri, că nu crede că mijlocaşul formaţiei FC Timişoara, Ianis Zicu, poate fi jucătorul decisiv de care reprezentativa României are nevoie.

"Ne trebuie un jucător decisiv, aşa cum era Mutu. Zicu nu poate fi acest jucător, nu a demonstrat până acum acest lucru. E un fotbalist care a avut ultimele două-trei partide bune şi atât. Poate pe viitor, dacă va continua la fel, ar putea să devină un jucător decisiv al naţionalei", a spus Munteanu.

Tehnicianul gălăţenilor a afirmat că speră ca România să câştige la Paris pentru a mai avea şanse reale la calificare. "Sunt optimist şi sper să câştigăm. Un egal ne-ar face să mai trăim cu speranţa la calificare, iar în cazul unui eşec nu ştiu dacă s-ar mai putea face ceva. Nu aş vrea să supăr pe nimeni, dar cred că şi Oţelul putea da un jucător, doi la naţională. Unul dintre ei ar putea fi Cornel Râpă, fotbalist care are o constanţă bună în joc de vreun an şi jumătate. Probabil că a fost lăsat la echipa de tineret care are şi ea două jocuri decisive", a precizat Munteanu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite