Dorin Goga: "Marchez mai greu pentru că am alte sarcini de joc"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dorin Goga
Dorin Goga

Mijlocaşul echipei FC Timişoara, Dorin Goga, a declarat, marţi, că a marcat mai puţine goluri în ultima perioadă deoarece sarcinile sale din teren nu mai sunt la fel de ofensive ca şi înainte.

"Acum joc pe alt post, nu mai sunt atacant, sunt mijlocaş şi ajung mai greu la finalizare. Sunt alte sarcini de joc, dar încerc să-mi fac treaba cât mai bine. E mai greu, trebuie să cobor şi în apărare, dar am făcut o pregătire bună şi cred că fac faţă. Postul care mă caracterizează e al doilea vârf, dar eu îmi fac treaba unde este nevoie", a spus Goga.

Jucătorul formaţiei bănăţene a afirmat că echipa CFR Cluj, pe care o va întâlni în etapa a XX-a, are un lot valoros, iar absenţele vor fi suplinite de alţi jucători buni. "CFR are un lot valoros, lipsa celor absenţi va fi suplinită de alţi jucători de valoare. La fel şi noi, trebuie să facem uitată absenţa lui Alexa. Nu cred că ne-ar mulţumi un punct, noi mergem să câştigăm. Dacă nu ar fi să fie, nici un punct în deplasare nu e rău", a adăugat Dorin Goga.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite