Domnul Presiune se întoarce: „Vreau campionatul şi Cupa!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Entuziasmat de victoria cu Vaslui, George Copos îi fixează lui Şumudică obiective îndrăzneţe: să câştige tot ce se poate câştiga în Liga 1. Antrenorul are alte planuri: calificarea în Liga Europa! George Copos rămâne un patron pretenţios. A investit mult în vară, aducând nouă jucători în Giuleşti, iar acum îi cere maxim lui Şumudică: să reuşească eventul în Liga 1!

Rapid a plecat ca din tun în startul sezonului: 2-0, cu FC Vaslui, iar George Copos îşi face deja planuri. "Vreau ca Rapid să câştige campionatul, Cupa României şi Supercupa, iar primăvara europeană viitoare să ne găsească în competiţie!", îi transmite omul de afaceri antrenorului Marius Şumudică.

Patronul vrea viaţă sportivă la echipă

George Copos are un mesaj şi către jucătorii Rapidului cărora le cere să aibă o viaţă de noapte liniştită. „Să nu piardă nopţile prin baruri. Să nu uite că sunt exemple pentru mulţi copii, iar pe teren să intre în contactele directe cu adversarul cu bărbăţie, nu cu violenţă", a mai spus Copos. 

Jucătorii sunt şi ei entuziaşti ca patronul şi vor titlul la sfârşit de sezon. „Nu ne mai permitem să facem paşi greşiţi, avem deja doi ani de când nu am mai jucat în cupele europene, a venit vremea pentru un trofeu. Noi vrem să câştigăm campionatul", anunţă Ovidiu Herea, jucătorul care a marcat primul gol al partidei cu FC Vaslui.

Fotbaliştii speră să câştige campionatul, mai ales că au promisă din partea lui George Copos o primă de 100.000 de euro. Aceştia pot ridica de la casierie chiar cu 50.000 de euro mai mult, deoarece primele de meci le vor primi tot la sfârşitul sezonului.

Dacă nu vor prinde Europa, rapidiştii vor pierde toate bonusurile de performanţă. În schimb, Şumudică ştie că are alt obiectiv în Giuleşti: „Sper să duc echipa în Liga Europa, dacă se poate mai mult, atunci eu sunt mulţumit. Dacă nu-mi îndeplinesc obiectivul, atunci o să plec singur".

100 de mii de euro va primi fiecare jucător rapidist în cazul în care giuleştenii iau titlul de campioană.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite