Dolha, liber de contract: "N-am fost plătit de 8 luni"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Portarul Ema Dolha a plecat de la Dinamo şi pentru a-şi recupera restanţele financiare şi-a depus memoriu la LPF.

"Eu aveam contract până pe 15 iunie şi ar fi fost penibil să vin la reunirea lotului pentru câteva zile, de aceea am cerut clubului o hârtie prin care să pot să nu mai vin la reunire. Mi s-a propus prelungirea contractului de către Dinamo, dar nu a fost să fie, e o chestiune mai lungă, probabil ca nu ajunge hârtia cât ar fi de povestit.
Deşi eu cu domnul Badea m-am înţeles în două minute asupra tuturor problemelor. Eu am cerut un singur lucru, care mi s-a părut de bun simţ, să mi se achite datoriile pe lunile noiembrie şi decembrie. Atât, nimic mai mult. Cum acest lucru nu s-a întâmplat, nu am mai putut continua. Probabil că mi s-a facut acea ofertă din complezenţă, nu ştiu ce să zic. Am depus o hârtie la Liga Profesionistă de Fotbal prin care am cerut să mi se achite datoriile", a spus Dolha.

"Acum sunt în discuţii cu câteva echipe, dar nu am nicio ofertă concretă. O ofertă clară am avut în urmă cu ceva timp, dar mi s-a cerut să răspund din scurt, în 24 de ore, şi nu am putut. Deşi era o ofertă bună. Eu îmi doream să continui la Dinamo", a anunţat Dolha.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite