Cristi Tănase, scandal cu ţiganii în Olteniţa! Lăcătuş: "Nu ştiu dacă-l sancţionăm!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristi Tănase
Cristi Tănase

Cristi Tănase nu se dezminte.Chiar dacă părea să îşi fi pus la punct viaţa extrasportivă în ultimul timp, „omul-problemă" al Stelei a recidivat.

UPDATE: Marius Lăcătuş s-a arătat surprins de scandalul iscat în Olteniţa. "Nu ştiu ce este adevărat şi ce nu este adevărat din această poveste, voi afla la reunire, luni. Doamne fereşte să fi fost călcat în picioare, poţi să fi bătut şi fără să ai vreo vină! În regulamentul de ordine interioară, pentru perioada de vacanţă, el era obligat doar să nu participe la alte acţiuni sportive, fotbal în sală, schi. Problema de imagine este o altă chestiune. Mă surprinde acest incident, pentru că eu îl ştiu un om cu capul pe umeri, care nu reacţionează uşor la astfel de provocări. Eu le-am spus mereu tuturor jucătorilor pe care i-am antrenat să fie atenţi cu cine ies în oraş, în ce locuri se duc. Eu cred că îl cunosc destul de bine pe Tănase şi ştiu că nu este tipul jucătorului care să creeze probleme. Rămâne de văzut dacă va fi sancţionat", a spus antrenorul Stelei la gsptv.

UPDATE: Gigi Becali este mândru că elevul său a arătat o atitudine de căpitan, împărţind dreptatea cu pumnii. "Foarte bine a făcut că s-a bătut! E căpitan şi face ce vrea! De asta e căpitan!", a declarat Becali pentru ProSport.

Cum reunirea echipei a fost programată pentru astăzi, „Dodel" şi-a permis o ultimă escapadă nocturnă înaintea începerii antrenamentelor. Numai că socoteala de-acasă nu s-a potrivit cu cea din târg. Căpitanul din Ghencea s-a dus sâmbătă seară într-o discotecă din Olteniţa, alături de cea mai nouă cucerire a lui, Diana Gureşoaie, o tânără de 20 de ani originară din oraşul sus-menţionat, cu un trecut cel puţin suspect.

Târziu în noapte, fostul prieten al celei poreclite „Strâmba", Florin Bulae, un tânăr de etnie rromă din Călăraşi, s-a luat la harţă cu Tănase, reproşându-i acestuia că i-a furat prietena. Cum nici Cristi nu a folosit un ton prea împăciuitor, cei doi au început să-şi arunce cuvinte grele.

La scurt timp, lucrurile au degenerat, iar clanul lui Bulae, pe de-o parte şi prietenii jucătorului, printre care şi fratele său, Ionuţ, pe de cealaltă, au încins o bătaie ca-n filme, martorii povestind că s-au folosit că cei care au participat aveau la ei chiar şi săbii şi cuţite. „Cristi nu s-a mai implicat când a văzut cum stă treaba. El e teafăr şi pregătit să reia antrenamentele", ne-a relatat un apropiat al fotbalistului de 24 de ani.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite