UPDATE CFR a învins pe Concordia cu 4-0 / Paszkany: "M-a deranjat relaxarea jucătorilor!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
CFR Cluj
CFR Cluj

CFR Cluj a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 4-0 (3-0), echipa Concordia Chiajna, într-un meci din etapa a X-a a Ligii I, în care a rămas în inferioritate numerică, în minutul 84.

Finanţatorul clujenilor nu a fost prea încântat de jocul echipei sale. "Am controlat meciul încă de la început, după aceea a intervenit o relaxare, ceea ce e inadmisibil pentru un meci cu miză. Au fost momente în care cel mai bun jucător al nostru a fost Beto. Una peste alta, este o victorie foarte importantă şi un cadou frumos pentru Jorge Costa, care a împlinit 40 de ani vineri.

M-a deranjat puţin mai mult această relaxare, s-ar putea să conteze la final şi golaverajul. Au fost momente în care apărarea parcă era în vacanţă. Cu siguranţă, dacă scorul era mai strâns, nici aceste relaxări nu ar fi intervenit. Te relaxezi într-un meci, te obişnuieşti şi aşa faci şi în celelalte şi te trezeşti că ai ajuns să pierzi meciuri pe care le-ai condus." a spus Arpad Paszkany la Fanatik Show de pe Digi Sport.

Preşedintele lui CFR Cluj s-a arătat mulţumit de scorul înregistrat pe tabelă-  "Nu pot să spun că am făcut instrucţie tot meciul, chiar am avut emoţii. Băieţii au vrut să arate că şi portarul Beto e un jucător foarte bun. Important e că nu am primit gol, atunci când am văzut mingea în poartă, a apărut Beto cu mâna şi a scos. Sunt trei puncte importante, suntem pe podium şi pe drumul cel bun." a spus Iuliu Mureşan la Fanatik Show de la Digi Sport.

Golurile au fost înscrise de Weldon '5, Sougou '8, '24 şi Renan '49.

0-1: Weldon a înscris cu un şut de la 11 metri puţin lateral dreapta, după o respingere greşită a portarului Gospodinov;

0-2: Sougou a înscris din colţul careului de 6 metri la colţul lung, după o acţiune personală pe partea dreaptă;

0-3: Sougou a înscris din nou, cu un şut plasat de la 16 metri, după o pasă de la Weldon;

0-4: Renan a executat o lovitură liberă de la 30 de metri poziţie centrală, iar mingea a fost deviată de zid şi a intrat în poartă.

CFR Cluj a rămas în inferioritate numerică în minutul 84, când Ronny a fost eliminat pentru o intervenţie la Chiţu.

Concordia Chiajna: Gospodinov - P. Marin (Dima '57), Bozga, Stoica (Galiassi '62), Vitinha - Stere, Muzac (Mihalcea '46) - Popa, Trică, Chiţu - Bălţoi. Antrenor: Laurenţiu Diniţă.

CFR Cluj: Beto - Panin, Cadu, Nuno Diogo, Camora - Mureşan, Peralta - Sougou (Kapetanos '75), Bastos (Celestino '75), Renan - Weldon (Ronny '64). Antrenor: Jorge Costa.

Rezerve: Mincă, Rada, Hora, Celestino, De Zerbi, Kapetanos, Ronny

Cartonaşe galbene: Vitinha '54 / Panin '63

Cartonaş roşu: Ronny '84

Arbitri: Sebastian Colţescu - Aurel Oniţă, Cătălin Savu - Sorin Antonie

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite