Distefano a ajuns la FC Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

FC Braşov şi-a prezentat astăzi primii trei jucători transferaţi în această iarnă. Cei trei jucători sunt Juan Andres Toloza Cortes (25 de ani, mijlocaş chilian), David Andres Distefano (23 de ani, mijlocaş argentinian) şi Josias Paulo Cardoso Junior (29 de ani, atacant brazilian).

"Pentru orice sud-american este important să intre în Europa. Îmi doresc foarte tare să demonstrez că merit şansa oferită, aşa că prefer să nu vorbesc foarte mult, ci să arăt în teren ce pot", a adăugat Cardoso Junior.

Mijlocaşul argentinian David Andres Distefano a precizat că a venit în România cu o mare determinare. "Cu siguranţă nu doar eu ci şi colegii mei au venit în România cu o mare determinare. Ne dorim foarte tare să demonstrăm că avem valoare şi că merităm să rămânem aici, la Braşov şi după finalul acestor prime luni de contract", a completat Distefano.

Juan Andres Toloza Cortes a precizat că transferul la FC Braşov este o mare provocare în cariera sa. "Consider că este o mare provocare acest transfer la FC Braşov şi trebuie să dau maxim pentru a nu-i dezamăgi pe cei care m-au adus aici. Cu siguranţă vom face tot ce putem pentru ca FC Braşov să devină un club respectat", a subliniat Cortes.

Cei trei sud-americani vor face deplasarea cu FC Braşov în stagiul din Antalya, acolo unde va merge şi fundaşul brazilian, Diogo Gaocho.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite