Disponibilizări la Pandurii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Petre Grigoraş, antrenor Pandurii Tg. Jiu
Petre Grigoraş, antrenor Pandurii Tg. Jiu

Petre Grigoraş a renunţat la cinci jucători încă de la primul antrenament din 2011 al pandurilor. Chibulcutean, Orac, Ilie Iordache, Adrian Iordache şi Antohi nu mai intră în vederile tehnicianului pentru returul acestui sezon.

Pandurii Târgu Jiu se va baza şi în 2011 pe vechea gardă lotul fiind completat cu jucători din propria pepinieră, Rada, Tătaru, Pleaşcă, Voinea, Avramescu şi Militaru. Mijlocaşul transferat în această iarnă de la Unirea Alba Iulia a fost singura noutate la reunirea pandurilor. George Neagu (UTA) şi David Lazar (Voinţa Sibiu) au fost şi ei prezenţi la primul antrenament, însă ei sunt jucătorii grupării gorjene fiind împrumutaţi în eşalonul secund în tur, informează ProSport.

În schimb, Cardoso, Viera şi Stromajer nu au venit fiind învoiţi, urmând a se alătura lotului până miercuri când se pleacă în cantonamentul montan la Poiana Braşov. După ce în 2010 a renunţat la Murgan, Ghindeanu, Vranjkovic, Maksumic, Popa şi Menassel, ultimii doi transferaţi la "U" Cluj acum Petre Grigoraş a anunţat alte cinci disponibilizări. Chibulcutean, Orac, Ilie Iordache, Adrian Iordache şi Antohi nu mai intră în vederile tehnicianului şi nu pleacă cu echipa în cantonament. Florin Hidişan a primit şi el ultimatum din partea lui Grigoraş. "Nu mai contez pe cei care au plecat Murgan, Ghindeanu, Popa, Nasser şi începând de mâine Chibulcutean, Orac, I. Iordache, Adrian Iordache şi Antohi. Din punctul meu de vedere aceştia nu vor merge în cantonament cu echipa. Hidişan o să văd dacă va rezista perioadei de pregătire la Braşov poate îi mai dau o şansă. Depinde de el. Dacă va reuşi să ducă pregătirea pentru că eu cred că are trei ani de zile de când nu a mai făcut o pregătire completă, va mai avea o şansă. Dacă nu, cu părere de rău, nu putem aştepta un jucător cinci-şase etape să joace 20 de minute", a declarat Grigoraş, citat de cotidianul ProSport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite