Rapid - Dinamo/ Disperaţi să marcheze

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rapidistul Ştefan Grigorie şi dinamovistul Andrei Cristea vor să înscrie cu orice preţ diseară. Primul ţinteşte prelungirea contractului cu giuleştenii, iar celălalt titlul de golgheter în Liga I. Visul oricărui fotbalist e să puncteze în derby-uri. Doi titulari în Rapid - Dinamo au motive suplimentare pentru a încerca să-şi treacă numele pe lista marcatorilor.

Altădată un adevărat derby pentru titlul de campioană, Rapid - Dinamo se joacă acum undeva pe la jumătatea clasamentului. Măcinate de scandalurile interne şi de schimbările de antrenori, cele două formaţii au ajuns să-şi dispute ultima poziţie care duce în Europa.

Mai citeşte şi:

Gino şi Ando ar putea veni la Dinamo

Mircea Rednic: „Dacă nu prinde Liga Europa, Andone pleacă“

Dacă ar fi să ne luăm după clasament, prima şansă o au „câinii", dar rapidiştii vin tare din urmă, cu amintirea acelui motivant 5-1 cu Steaua. Dincolo de toate acestea, doi jucători şi-au făcut calcule personale pentru meciul din Giuleşti: Ştefan Grigorie şi Andrei Cristea. Fiecare îşi doreşte să demonstreze câte ceva. Primul, că merită să joace la Rapid şi din sezonul următor.

Lui Grigorie îi expiră acordul în această vară şi vrea să obţină de la Copos o extensie a contractului, fie şi cu acelaşi salariu, de 90.000 de euro anual. Iar cu o evoluţie bună cu Dinamo ar fi mult mai aproape de acest obiectiv. „Indiferent că o să joc un minut sau tot meciul, eu vreau să dau gol neapărat", a mărturisit mijlocaşul de 28 de ani.

De partea cealaltă, Andrei Cristea are şi el o „foame" mare de gol. Dinamovistul şi-a atenţionat colegii că vrea să iasă golgheterul României şi le-a cerut să-l caute cu pase tot meciul! În plus, Andrei i-a rugat pe coechipieri să-l lase pe el să bată penalty-urile la Dinamo în etapele rămase. Deocamdată, fostul băcăuan se află cu două lungimi în spatele stelistului Kapetanos (15 goluri).

Andone: „Mă tem de cei doi Cristea"

Tocmai de ambiţia lui Andrei Cristea îi este teamă şi antrenorului rapidist. Ioan Andone nu-l neglijează nici pe celălalt Cristea din curtea „câinilor", Adrian, deşi „Prinţul" pare a traversa o formă slabă.„Dinamo are mai mulţi jucători importanţi care pot decide meciul, dar mie îmi place mult Andrei Cristea. El are o tehnică bună în regim de viteză şi va fi un pericol mare la poarta noastră. Adrian este şi el un fotbalist de mare valoare şi, dacă va prinde o zi bună, ne va pune probleme", a spus „Fălcosul".

3 reuşite a adunat mijlocaşul Ştefan Grigorie pentru formaţia de lângă Podul Grant în Liga I în actuala stagiune.

13 goluri a marcat atacantul Andrei Cristea în această ediţie de campionat pentru trupa din „Ştefan cel Mare“.

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite