Dispare încă un club de fotbal! ACU Arad şi-a sistat activitatea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Clubul ACU Arad şi-a sistat activitatea începând de la 1 august. Preşedintele "studenţilor", Geta Onu, i-a anunţat pe jucători că sunt liberi să-şi caute alte echipe.

„Ştiind că nu pot asigura bugetul clubului nici măcar până la finalul turului, am făcut pasul înapoi. Mare păcat, deoarece am fi avut o echipă bună pentru Liga a III-a. Am rămas însă fără nicio sursă de finanţare şi mie nu-mi stă în caracter să-mi păcălesc angajaţii. Le-am comunicat jucătorilor şi antrenorilor că sunt liberi să-şi caute alte echipe, iar angajaţilor, un alt loc de muncă", a mărturisit Geta Onu, care speră să rămână în fotbal: "Am o ofertă serioasă de la un alt club, aşa că nu ies din sistem. Aceeaşi grupare m-a dorit şi în urmă cu două sezoane, dar am ales atunci să rămân la ACU. Nu regret, pentru că am petrecut nişte ani frumoşi la Arad".

Despre ACU Arad

ACU Arad, club sponsorizat de Universitatea de Vest "Vasile Goldiş", instituţie condusă de rectorul Aurel Ardelean, a luat fiinţă în anul 1995. Cu Marcel Coraş pe banca tehnică, ACU Arad a ocupat la finele sezonului 2003-2004 locul 13 în seria a treia a Diviziei B. Alte performanţe notabile sunt participările în şaisprezecimile Cupei României, în sezoanele 2003-2004, 2007-2008 şi 2010-2011.În sezonul precedent, "studenţii" au fost la un pas să o elimine din competiţie pe CFR Cluj.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite